«Територія D»

30.11.2017
0
393

Як завжди, щонеділі, у нас проходить дитячий клуб, де ми вивчаємо Біблію, молимося, співаємо, граємося, змагаємося, займаємося творчістю, кулінарією і т. д. Це моє основне служіння. Хочу розповісти про випадок, який стався одного осіннього дня.

Як завжди, перед «клубом»,  до нас додому зайшли дві дівчинки-сестрички, і ми разом пішли в дім молитви. По дорозі вони мені розповідали про свої справи, задавали запитання, і мова зайшла про спасіння. Старша дівчинка, Альонка, задавала багато запитань саме на цю тему. Запитувала, чи буде спасенна людина, якщо вона покається перед самою смертю, що буде, якщо вона покається, а потім згрішить і т. д. і т. п. Коли ми прийшли в дім молитви, Альонка виявила бажання помолитися молитвою покаяння. Це було дуже щиро. Я молюся за неї, щоб її віра зміцнялася.

Територія D. Черкаська область

Приходять на клуб нові діти, а деякі перестають ходити з різних причин. Стараюся, щоб кожна нова дитина почула вістку про спасіння, тому що гарантії, що вона прийде ще раз, немає. Я вже давно зрозуміла, що потрібно більше турбуватися про якість зустрічей, а не про кількість дітей. Хоча зрозуміло, що це взаємозалежно, і, звичайно, все одно хочеться, щоб приходило багато діток.

У вересні у нас в Смілі на центральній площі міста відбулося Свято подяки Богові за врожай. В організації заходу брали участь майже всі євангельські церкви нашого міста. Зі сцени лунав християнський спів, проповідь Слова Божого, молитва. Також була розважальна програма для дітей — гірки, батут, ігри, конкурси. Ми з Сашою проводили конкурси, дітей було дуууууууже багато!

Територія D. Черкаська область

А 15 жовтня було Свято жнив у нашій церкві. Приїхали гості з інших церков, а також через соціальну службу були запрошені малозабезпечені сім’ї. Для мене великою радістю було те, що в служінні взяли участь діти з клубу. Вони зробили невеличке – розказали вірші, але отримали від цього задоволення. А я отримала задоволення, що вони побували на зібранні.

На осінніх канікулах 2-4 листопада у нас проходив табір під назвою «Територія D». Протягом трьох днів ми говорили про дружбу. У перший день розказували дітям, що Ісус є найкращий друг, і закликали їх стати Його друзями. На другий день була тема: «Стіни і мости» — говорили про дружбу між людьми. Тема третього дня — «Ціна дружби». Говорили про ціну, яку заплатив Ісус, щоб ми могли стати Йому друзями, і якою повинна бути наша реакція на це. Дні табору пролітають дуже швидко, зате в пам’яті залишаються надовго…

Продовжуємо будівництво дому молитви. За допомогою братів з Волині почали робити кімнати на 2-му поверсі, утепляли 2-й поверх.

Людмила Демчук, Черкаська область, уривок з листа

 



Додати коментар

Пожертвувати