Четверта Євангелія

31.07.2020
0
468

Час дуже цікавий і ми шукаємо різні методи, щоб продовжувати благовістя. Зараз ми проходимо ринками і площами не лише нашого міста, а й містами Сумської та Чернігівської областей. Проповідуємо, спілкуємося та роздаємо Євангелії. Проходимо два-три міста на тиждень. Переважно люди дякують, але є й такі, що агресивно реагують.

Кілька разів, коли йшли з ринку, ми знаходили Євангелію десь на бордюрі. Прикро, але добре, що хоч не викинули в смітник. Один чоловік, отримавши Євангелію в електричці, запитав: «Це моя книжка, я можу робити з нею що завгодно?» — «Так, звичайно». Тоді він викинув Новий Заповіт у вікно.

У місті Прилуки Чернігівської області, разом з місцевими братами роздали 775 Євангелій. Іноді приходять думки: чи будуть люди читати, чи просто покладуть на полицю? А ввечері на богослужінні молодіжний пастор розповів свою історію. У нього вдома назбиралося три штуки подарованих Євангелій. Але він їх не читав. Через деякий час йому подарував один дідусь четверту Євангелію. Коли Руслан приніс Новий Заповіт додому, то почав його читати. Прочитав чотири рази, прийшов до церкви і навернувся до Бога. Зараз він — служитель. Слава Господу!

Після нього встав наш пастор і засвідчив, що їм принесли Євангелію в армію. Він почав її читати і через деякий час навернувся. Після пастора Саша розповів своє свідчення. Хтось приніс Євангелію в тюрму, і читаючи її він навернувся до Господа. Це дуже надихнуло мене. Можливо хтось покладе, книга буде припадати пилом, але хтось обов’язково прочитає і прийде до Христа.

Багато людей, беручи Євангеліє, говорять, що вдома будуть читати. А деякі продавці читають прямо на ринку. Одна жінка при нас говорила іншим людям: «Беріть цю книжку! Моя невістка була дуже хвора, читала Євангелію і Господь її уздоровив». Різні бувають розмови з людьми, за деяких молимося, дехто запитує адресу церкви.

На богослужінні в одній церкві служитель розповів, що знає людей, які навернулися через проповідь Саши на ринках. Дякуємо Господу, це підтримка для нас. Ось ще кілька свідчень, які нам розповіли брати. Одному чоловіку собака принесла Євангеліє в зубах. Він прочитав і навернувся. Інший чоловік вирішив повіситися. Узяв мотузку та пішов до лісу. Але по дорозі знайшов Новий Заповіт, через який прийшов до Бога.

Нехай Господь зміцнить ваші родини в цей час. Тримайтеся! З Богом все пройдемо.

Олена Курченко, Сумська область, уривок з листа



Додати коментар

Пожертвувати