Подвійне весілля

30.11.2019
0
331

Цього літа Бог дав нам особливий подарунок: народився син, якого ми назвали Дарій. Незважаючи на невтішні прогнози лікарів, він народився здоровим хлопчиком. Слава Богу!  

Провели дитячі євангелізаційні табори в Гребінці та Гребінківському районі. Багато дітей та їхніх батьків відвідали ці зустрічі, послухали біблійні історії, отримали християнську літературу. Запрошували нас на наступний рік. Голова селищної ради сіл Світанок та Тополеве, особисто запрошував цього року, та просив, щоб не минали на наступний рік.

Довгий час ми молилися за транспорт для гребінківської церкви. І цього року придбали гарний мікроавтобус, який вже багато послужив на дитячих таборах та інших заходах.

Наприкінці літа мали спільне водне хрещення в м. Лубни. Вся наша помісна церква їздила на це дійство і вітала нову сестру, яка ввійшла з завіт з Богом.

Цього року мали в церкві велику радість — перше весілля, та ще й подвійне. Їздили на заручини до Харкова, де батьки наречених, перебуваючи в статусі «вдівець» та «вдова» також вирішили поєднати свої долі. Таким чином утворилися ще дві сім’ї, яких із сумом в серці, ми проводжали на постійне місце проживання до Харкова.

У вересні в нашій церкві було Свято подяки. Разом з багатьма гостями та чудовим хором із Харкова дякували Богові за його благословення.

Завдяки транспорту цього року гребінківська церква змогла відвідати багато навколишніх церков, щоб спільно з Божими дітьми молитися і славити Бога.

Є і неприємні моменти в нашому служінні. Щотижня ми проводили домашні групи в селах поблизу Гребінки. Але на даний час двигун мікроавтобуса вийшов з ладу і потребує капітального ремонту, або заміни. У зв’язку з цим тимчасово не маємо змоги відвідувати деякі села.

Андрій Загірний, Полтавська область, уривок з листа



Додати коментар

Пожертвувати