Вуличне благовістя на Полтавщині

30.06.2019
0
435

Останній місяць ми з місіонерами і членами помісної церкви, їздили роздавати газети. Відвідали Бабичівку, Устимівку, Великі Кринки і Пустовійтове. Пройшлися разом із ще однією сестрою вулицями нашого міста Глобине. Зараз багато людей пораються на подвір’ї, і тому є можливість розпочати бесіду. Розповідаємо про Божу любов до всіх людей, про жертву Ісуса Христа. Часто нам ставлять питання щодо церкви: як проходять зібрання тощо. Знаєте, роздавати газети не так то й легко. Добре, коли людина бере газету, обіцяє прочитати, ще краще — коли має бажання поговорити і складається діалог. Але буває, що відразу ставляться вороже. Пам'ятаю, як я ще не встигла відійти від хвіртки, а позаду вже цеп намотали і замком клацнули. Бояться люди. А буває, що самій страшно — коли у дворі собака не прив’язана.

Зараз із молоддю глобинської церкви плануємо дитячі табори по селах Глобинського району. Минулого року пробували такою командою провести табір і в нас все вийшло! Не опускаємо руки, а стараємось робити, що можемо, і наскільки вистачає сил і фінансів. Будь ласка підтримайте нас в молитві.

Тетяна Галина, Полтавська область, уривок з листа

 

Ми працюємо в с. Пустовійтове і c. Балабушкині Вербки. Ходимо разом зі старшими дітьми, від двору до двору, служимо людям: проповіддю, співом, віршами. Даруємо духовну літературу: Біблії, Євангелії, брошури, газети. Запрошуємо людей на богослужіння. Є сім'ї, на які звертаємо особливу увагу — неблагополучні та неповні. Стараємося їм допомагати, чим можемо — духовно і матеріально.

Плануємо вкінці червня — на початку липня провести євангелізаційне служіння в с. Пустовійтове. Запросили гостей з Рівного. Нещодавно провели траурну євангелізацію. В нашої сестри відійшов у вічність чоловік. Його знали багато людей і немало прийшли на похорон.

На липень заплановано християнський табір для дітей Пустовійтового і окружних сіл.

Олексій Музика, Полтавська область, уривок з листа

 

‌Минули пасхальні дні. Ми пройшли багато сіл із вісткою спасіння. Провели святкові богослужіння в Глобиному. Прийшли люди, навернулася до Бога одна жінка. Слава Богу! Люди відкрито слухали і приймали нас.

Молимося, щоб Слово, яке ми сіємо, принесло плід. Надіємося, що ми побачимо своїми очима спасіння багатьох людей.

Катерина Степанюк, Полтавська область, уривок з листа

 

 



Додати коментар

Пожертвувати