«Молимося про поміч»

02.05.2021
0
209

Продовжуємо роздавати газети, Євангелії, спілкуватися з людьми на вулиці.

У нас в Підвербцях трохи захворіли наші літні сестри, і ми вирішили зробити домашнє зібрання серед тижня у них вдома — по черзі. На ці групи приходять сусіди і ми разом роздумуємо над Божим Словом. Дехто почав приходити на зібрання з нових людей. Біля мене живе сусідка, яка попросила, щоб до неї приходили для спілкування про Бога. Коли ми зібралися, то на цю ж годину прийшли її провідати ще три односельчанки, і ми мали гарне служіння. Вони ставили запитання і ми розмірковували на основі Біблії.

Часто відвідуємо наших літніх сестер, щоб підтримати, помолитися за них, розрадити, допомогти фізично. На це виділяємо дуже багато часу. Також є люди, які ще не стали членами церкви, але вони також дзвонять і просять поради, допомоги, молитви — таких біля десятка в селі. Я радий, що можу послужити і їм, однак прошу у Господа мудрості і відкриття, бо це велика відповідальність. Також давно молимося про поміч в роботі, про працівника, з яким можна було б розділити служіння.

Раз на квартал, ми організовуємо з’їздні зібрання сусідніх сіл, запрошуємо старших служителів. Нещодавно мали таку спільність. Попіклувалися, щоб туди змогли поїхати люди із нашого села та з с. Гарасимів. Всього нас було — 21. Для когось це невелика кількість, а для нас — дуже багато, і ми дякуємо Богу за всіх. Ми разом пережили Божу присутність.

Організовуємо і проводимо школу особистого євангелізму. Нашу команду запросили на один тиждень провести практичне навчання в місіонерській школі в Сколе. Там навчалися 20 студентів і ми мали гарний час не тільки для лекцій, а й для практики. Студенти дуже оживилися від такого служіння. Нерідко молилися з людьми молитвою покаяння прямо на вулиці. За 4 дні разом зі студентами проповідували Євангелію більше як 600 людям, близько 70 із них молилися з нами. Слава Богу! Плануємо провести ще дві такі школи. Одну на Івано-Франківщині, другу на Волині.

Віталій Маланчук, Івано-Франківська область, уривок з листа

 



Додати коментар

Пожертвувати