«Привезіть нам трошки свята!»

31.10.2018
1
471

Закінчилось літо, пора активних дитячих євангелізацій, прийшла осінь, а з нею і новий навчальний рік.

На це літо ми запланували провести три дитячих табори в навколишніх селах, молилися про це, готувалися, запросили команду молоді, уже підходив час, а коштів необхідних — немає. І навіть віра в успіх гасла. Але, слава Богові, Він послав і ресурси, і людей!

У с. Башмачка табір проходив уже вдруге. Сільський голова сам запросив нас, щоб приїхали розказати дітям про Бога, щоб привезли їм «трошки свята». Близько 100 дітей щоденно відвідували табір. Було багато таких дітей, яким доводилося мити голову, підстригати, переодягати в новий одяг… Ми раді, що змогли доторкнутися до цих дітей, і показати їм образ Ісуса Христа.

У с. Широке табір був вперше. Незважаючи на рекламу, в перший день прийшло 6 дітей. Помолившись, ми розділилися на групи і знову пішли по вулицях спілкуватися з людьми, запрошувати дітей. У результаті, на кінець дня було більше 30 дітей, правда батьки з великою осторогою відпускали їх. Далі з кожним днем їх було все більше. В останній день прийшли більше 80 дітей, прийшли батьки. На заключному богослужінні був повний намет. Усі разом співали та молилися.

У с. Василівка табір був вперше, і його відвідали близько 80 дітей. Усі ці дні була чудова погода, хоча часто йшов дощ, але він починався після програми, коли діти були вже вдома. І в цьому ми бачили Боже благословення.

Крім того в Солоному продовжуємо проводити щосуботи дитячий клуб, який відвідує 30-40 дітей, а це — біблійний урок, рукоділля, спорт. А щовівторка проходять гуртки для підлітків. Також проводимо богослужіння, вуличні євангелізації.

Володимир Герасимчук, Дніпропетровська область, уривок з листа

 



  • Комментарий был удален.
    1. Додати коментар

      Пожертвувати