«Радіємо, що люди знаходять Бога»

01.03.2021
0
229

Як і кожного року вітали людей з Різдвом Христовим у своєму селі, і в сусідніх селах району. Проповідували Євангелію у кожному домі, і нагадували про ціль приходу Ісуса Христа на землю. Ходили разом із своїми дочками Інною та Юлею. Дарували календарі і газети «Вірую». В один із різдвяних днів їздили в с. Озеряни, де працює інша місіонерська, допомогли їм у благовісті. Люди радо приймали і дякували за благословення. 

Дещо затримується купівля земельної ділянки під дім молитви — то хтось захворів на ковід, то ще не виготовлені нові печатки через створення об’єднаних територіальних громад. Але справа все одно просувається. Перед Різдвом їздили із власницею ділянки у центр ОТГ, підписали майже всі документи. Думаємо, у березні-квітні зможемо почати підготовчі будівельні роботи.

Допомогли одному чоловіку з села заготовити дрова, бо не мав чим протопити хату. Приїхали брати із м. Тлумач, і ми всімох почистили його сад — вийшла велика машина дров.

Нещодавно захворіла на рак мама мого однокласника, жінка 60 років. Я відчув, що мені потрібно зустрітися з нею і помолитися, хоча знав, що вона нікого не хоче бачити, багатьох відправляє назад. Зустрівся з її сином і невісткою, вони погодилися з нею поговорити щодо цього. Наступного дня подзвонили і сказали, що мама чекає на мене. Я почитав їй з Біблії, також був присутній її чоловік. Молилися, вона каялася перед Богом у гріхах. Через короткий час жінка відійшла у вічність. Вірю, що Господь спас її душу.

Одна молода жінка звернулася з проханням пояснити їй незрозумілі місця в Писанні. Ми кілька разів ходили до неї додому, молилися і читали разом Біблію. Також була її сестра. Пізніше вони стали їздити в Івано-Франківськ на богослужіння і там обидві навернулися до Бога. Потім на одній молитві Бог хрестив одну із них Святим Духом. Жінка прибігла до нас додому ввечері поділитися радістю. Вона готова ввійти в заповіт з Господом. Радіємо, що люди знаходять Бога.

Маємо план на цей рік — провести кілька ШОЄ. Одна з них призначена на кінець березня у м. Сколе, де працює місіонерська школа «Голос надії».

Віталій Маланчук, Івано-Франківська область, уривок з листа            

 

 



Додати коментар

Пожертвувати