Євангелізації перед карантином

30.04.2020
0
437

Бог нам подарував чудовий час євангелізацій перед карантином.

Ми служили на вокзалах, проповідуючи Євангелію, співаючи християнські пісні, роздаючи християнську літературу. Також їздили електричками до різних міст і по дорозі співали та ділилися Божим Словом у вагонах. Як завжди, були опоненти, але переважно люди слухали і щиро приймали. Це особливо тішило і надихало. Благовістили також на ринках. Я дивувалася, як багатьом людям вдалося послужити, а зараз розумію, що Бог знав який час прийде. Тепер ми по-особливому молимося за спасіння тих, які почули Боже Слово.

Також до карантину ми стабільно проводили зустрічі з дітьми по суботах. Бог справді працює із їхніми серцями. Сказане слово зароджує в них живу віру. І хоча зараз непрості часи, багато людей в страху і паніці, спілкуючись з дітьми по телефону, я відчуваю їхню тверду надію на Бога. Слава Богу за це. Ті біблійні історії, що ми їм розповідали про Авраама, Якова, Йосипа, Мойсея, Йону (та інших) стали хорошим прикладом. Молимося та служимо їм, як тільки можемо.

До карантину Бог давав багато праці, але й після того, як увели карантин, справа продовжується. Методи змінилися, але Бог посилає людей, які потребують Його Слова. Деякі з них самі приходять до нас додому, і ми їм служимо. Також благовістимо через соціальні мережі. Викладаємо різні християнські публікації, спілкуємося приватно з окремими людьми. Були такі, що перебували на грані, відчували себе непотрібними, не бачили змісту жити.

Також я маю групу дітей у Viber, для яких проводжу біблійну вікторину. Діти щодня читають певний розділ з Біблії, і по тому тексту пишу запитання. Так вони вивчають Біблію, дізнаються більше про Бога. Декому, хто не мав вдома Біблії, фотографувала потрібні розділи, радила, щоб завантажили на телефон електронну версію. Надіюся, скоро завершиться карантин і я зможу подарувати їм Біблії. Деяким дітям допомагають відповідати на питання батьки. Дякую Богу, що веде в служінні та відкриває методи, які в цей час актуальні.

Також зараз хороший час, щоб посортувати табірний інвентар та зробити необхідну фізичну працю.

Любов Деренович, Львівська область, уривок з листа

 



Додати коментар

Пожертвувати